Bronwel Comp mikstur og pastiller
 
Bronwel Comp er et tradisjonelt plantebasert legemiddel til bruk ved hoste i forbindelse med forkjølelse. Det hjelper til med å lette opphosting av seigt slim og for å lindre tørrhoste og irritasjon i svelget. Bronwel Comp finnes som en flytende mikstur eller som sugepastiller. Bronwel Comp inneholder ekstrakt av timian og altearot.

Timian har lenge blitt brukt i tradisjonelle plantebaserte legemidler for å lindre slimhoste. Timian løser opp og tynner ut slimet, og gir en økt slimproduksjon. (1)

Altearot har lenge blitt brukt i tradisjonelle plantebaserte legemidler for å lindre tørrhoste. Polysakkaridene i altearot danner en beskyttende hinne i svelget som lindrer den irriterte halsen. Altearot virker lokalt og påvirker ikke hosterefleksen.(2)

(1) Francesco Capasso, Plants and the Respiratory System. Phytotherapy 2003. pp 193-216.
(2) Franz G. Polysaccharides in pharmacy: current applications and future concepts. Planta Medica, 1989, 55:493-497.

Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på erfaring fra lang brukstradisjon.


Bronwel Kids+Family er et medisinsk utstyr. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Bronwel Comp mikstur, oppløsning og pastiller: tradisjonelt plantebasert legemiddel til bruk for å lette opphosting av seigt slim ved forkjølelse og for å lindre irritasjon i svelg og hals ved tørrhoste. Ekstrakt av timian og altearot. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på erfaring fra lang brukstradisjon. Les pakningsvedlegget nøye for mer informasjon. Ikke anbefalt under graviditet og amming eller til barn under 6 år da tilstrekkelige data ikke foreligger. Egenbehandling bør begrenses til 5 dager.
Phytosun/ACO HUD Norge AS, tel 23 00 70 40. BRO221006NO1RA